Dorin007 Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Buna ziua!Sa incep cu inceputul:astazi am mers la un amic si am vazut ca are un amplificator LQP 350,si o zis ca ,,nu duce,,...nu are mixer sau altceva,efectiv il conecteaza la pc si la boxe,fara alte periferice...si eu i-am propus un schimb:amplificatorul meu Thomson 2016T(am un topic despre el,nu stiam puterea si pana la urma a fost analizat la o putere de 30w) si o boxa(nu conteaza asta)...Acum intrebarea mea este:s-ar merita schimbul?bine inteles eu o sa ii cumpar un mixer...Si pentru detinatori de acest amplificator(LQP 350) ,este ceva de capul lui?este ceva chinezarie?ceva informati despre el,puterea,impedanta,etc...nu gasesc informatii despre el pe Nea' Gog...Multumesc.Sarbatori Fericite! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi_ozana Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Este o chinezarie. Am avut si eu unul pe care l-am dat la o persoana pentru a construi un alt amplificator din carcasa acestuia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDAR Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 http://www.hifi-tower.co.uk/Liquid-Powe ... _i2099.htm Este primul rezultat pe care il returneaza Google ( ?!? ) . In rest, crezi ce vrei din ce scrie pe-acolo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpavictor Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Este identic cu E400 de la Thomann .Vezi pe aici , pe forum ce-i poate " pielea " ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorin007 Posted December 27, 2013 Author Share Posted December 27, 2013 Deci pana la urma s-ar merita sa fac schimbul?Eu nu merg la majorate si chesti din astea,numai eventual la revelion,dar in rest numai in casa...Pozele cu Thomson am intr-un topic de al meu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts