Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Finali arsi Technics SA GX 505


Guest mtiberiu

Recommended Posts

Guest mtiberiu

Salut!Am cumparat aceasta statie sh acum cativa ani si nu cred ca are finali originali!A mers ceva timp dar aseara cand am vrut sa o refolosesc am avut surpriza sa constat ca sunetul se aude ca si cum boxele ar fi foarte departe! Se aude incet si nu e constant!Credeti ca este de la finali? Daca da, are cineva idee ce finali originali are amplitunerul asta si daca se merita reparata?Multumesc!

Link to comment
  • Replies 21
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest mtiberiu

Ma gandeam ca poate gasesc pe aici pe cineva sa fac asta!Si doi vroiam si o parere suplimentara sa nu fiu bubuit la bani de primul pe care il gasesc!Cam asta cred ca este rolul forumurilor nu?Multumesc frumos!

Link to comment
Guest mtiberiu

OK! Caz elucidat de colegul nostru! Rog un moderator daca considera ca asta este tot ce imi poate oferi acest forum sa inchida acest topic!!. Daca vroiam gratis nu mai pomeneam nimic de bani2. Am intrebat daca stie cineva care sunt finalii necesari ( nu am primit raspuns)3. Am expus problema si doream eventual sa imi confirme un avizat banuielile4. Daca stiam sa o repar singur nu mai deranjam5. Nu am zis nicaieri ca doresc sa o repar singur si ca doresc sa fiu invatat ci dimpotriva ca doresc sa fiu ghidat orientativ la tipul de finali necesari ( sa nu fiu nevoit sa "halesc"gargara ieftina de la te miri ce electronist ca nu scrie pe fruntea lor care sunt buni si care nu) si un cost estimativ al reparatiei ca sa pot face un raport de profitatbilitate si astfel sa imi fac o idee daca merita reparata sau nu!Ma enervez cand primesc raspunsuri de genul colegului in care fara sa cunoasca problema sau sa aprofundeze aduce acuzatii si jigniri gratuite si totul fara a-si aduce macar partial aportul la o potentiala solutie!Rog frumos colegii sa se abtina daca nu au nimic constructiv de zis!

Link to comment
Guest mtiberiu

NU! Dar din cate am citit cam asta ar fi simtomologia pentru finali dusi!Repet...nu ma apuc sa cumpar ceva, vreau doar sa inteleg problema si sa imi fac o idee daca mai merita sa ma agit sau nu!Daca costa reparatia (piese + manopera) mai mult decat face aparatul in stare buna la mana a doua, il donez pentru piese si gata!Multumesc!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines