Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Detine cineva cartea fierastraului alternativ FA320?


Recommended Posts

  • 1 month later...
  • Replies 19
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Daca o ai scanata pe toata, trimite-mi un rand de fisiere, ca sa intocmesc un singur document pdf cu cartea tehnica pe care o voi posta apoi pe forum pentru toti cei interesati. Dar pozele trebuiesc facute mai clar.Ii rog pe postanti sa ataseze poze care nu deformeaza editorul forumului.

Link to comment

Salut !FA-300 desi zici ca e aceeasi masina difera putin.Fa-300 are 850 kg (conform manualului ) , taie 300mm si are motor de 1,5 kw .Fa-320 are 550 kg (conform unui catalog de masini unelte), taie 320mm si are motor de 2,2 kwSeama izbitor de tare , dar exista cateva neconcordante intre ele... cum ar fi greutatea..

Link to comment

Daca ai fisierele (cel mai convenalil ar fi sa le pui in format png) atunci arhiveaza-le si ataseaza-le pe acest topic. Prin mesaj privat, este foarte greu de expediat asa ceva. Ti-am raspuns in acest mod si la mesajul tau privat "fisiere".

Link to comment

...Seama izbitor de tare , dar exista cateva neconcordante intre ele... cum ar fi greutatea..

Este logica neconcordanta legata de masa totala. La aceste utilaje, forta de apasare pe semifabricat a panzei taietoare, se bazeaza pe o greutate asezata chiar deasupra cadrului fierastraului. Este foarte normal, ca la cei 20 mm diferenta de gabarit nominal intre semifabricate, sa existe o diferenta intre greutatile care apasa cadrul fierastraului catre piesa de debitat. Daca totusi diferenta de gabarit este in favoarea fierastraului mai mic (asa dupa cum pare a fi) atunci s-ar putea ca aportul suplimentar de forta sa fie dat de un agregat hidraulic. In rest nu cred ca exista prea multe diferente, nici la mecanica utilajelor si nici la schema electrica.
Link to comment

Si eu nu am spus tot asa? Probabil ca din cauza problemelor create de poza supra-gabaritica asupra editorului de text, ai citit fragmentat ceea ce am scris eu. Sau probabil ca nu ai avut rabdare sa citesti pana la sfarsit - se mai intampla.

Link to comment
  • 2 years later...
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines