Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

centrala de alarmare


pacha

Recommended Posts

citii si eu prin virtualul acesta si prin altele dar nu ma lamurii deloc.deci, am recuperat o centrala pc 1565 h_2p si o tastatura pc1555rkz. vreau sa o reinstalez in pivnita casei ( cu trei sesizoare de miscare ) sa nu mai am surprize cu dusmanii ( difuzoare,scule furate, tzuica furata, congelatorul golit, ca sa nu mai povestesc despre pagubele vecinilor ). am citit manualele de instalare dar nu pot trece peste codul de instalator ( principal ). pai nu il am caci nu stiu cine naiba a instalat candva aceasta alarma.pot sa-l pacalesc cumva si sa resetez totul? sa revina la toate setarile din fabrica? si sa accepte codul principal 0580? e vreunul mai pricep in zona?multumiri si sarbatori fericite.

Link to comment
  • Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

cred ca nu are asa ceva. vad ca are in el epromuri. astea, parca, nu au nevoie de sursa de mentinere.si inca ceva. din manual inteleg ca la alimentarea centralei , ea, supravegheaza deja intrarile. eu am legat 4 senzori de miscare dar nu-i vede. tot timpul sunt aprinse ledurile in rosu. o fi defecte centrala?

Link to comment

resetulam desfacut firul de la z1 si am facut punte cu pgm1. am dat priza fara acc. atat!si da, la carnati nu m-au atacat, :) acum doi ani nu aveam carnatii in pivnita. dar acum ii am si de atunci mi-am facut si colectie de tzuici. am deja fo 35 de glaje. va inchipuiti pierderea? :))

Link to comment

reset :-scoti alimentarea 220v si accumulator-pui strap z1-pgm1-alimentezi 220v si acum-astepti MINIM 10 sec-tai toate alimentarile-scoti strappul-pornesti sistemul-verifici cu instalatorul daca poti intra in programare-inchizi toate zonele cu rezistente (zonele sunt programate deja din fabrica)-reglezi ceas,conectezi accumulator,pui rezistenta la bell-faci o armare,scoti rezistenta,vezi daca scoate current bell-ul success. ma cauti cu un carnat de casa la final !!!

Link to comment

pai ideea este ca vreau sa mai invat ceva in domeniul acesta, de aceea ma strofoc sa pricep ce se intampla. daca chem un instalator ce mai realizez? profesionistul vine, in cinci minute rezolva treaba, eu nu inteleg nimic si raman tot prost. :)nu stiu daca pot veni cu carnatziul dar daca administratorii forumului ma lasa sa pun o poza cu ei ma execut cu toata bucuria! :da

Link to comment

sa inveti sa stii pt tine ?sa inveti sa lucrezi in domeniu ?sa inveti sistemul tau sa-l stapanesti ?iti recomand varianta 3,pt asta trebuie sa ai cunostinte minime de electronica ,putina engleza si ceva timp ,eventual unde nu intelegi sa-ti explice cineva de ce si cum....incepi cu un manual de instalare,tastatura in fata,un bec de 12v pus pe sirena,ceva fire si o surubelnita !!!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines