Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conectare amplificator in punte


Recommended Posts

Am incercat sa conectez in punte amplificatorul din schema atasata cu ajutorul unui defazor si mi s-au ars finalii .Defazorul nu este de vina deoarece a mers cu un alt amplificator.Mentionez ca pana sa incerc legarea in punte amplificatorul mergea foarte bine pe ambele canale.Va rog sa ma lamuriti cum sa fac sa leg acest amplificator in punte.Trebuie ceva modificari la schema? Sau ceva adaugat pe iesire?Multumesc pentru ajutor.Amplificatorul s-a de fectat in momentul in care am conectat difuzorul pe iesire.Am folosit un difuzor cu o impedanta de 8 ohmi.

post-74143-139829728292_thumb.jpg

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Trebuie sa dai mai multe detalii. Mai intai sa ne spui daca amplificatorul este EXACT cu valorile din schema pentru ca , cel putin in partea de limitare curent/protectie scurt circuit, valorile sunt cam aiurea.Apoi trebuie sa ne spui daca semnalul la intrare era sau nu conectat si la ce nivel. Si nu in cele din urma , daca nu ai facut cumva scurt .

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines