Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

nu mai merg porturile usb la descktop, cum pot rezolva?


ctindex

Recommended Posts

Descarcam ceva poze de pe cardrider si s-a blocat eroare de citire , I-am dat reset am scos usb-ul si dupa aia cind a pornit in windous nu imi mai vede nimic pe porturile usb. Am reinstalat windowsul, gindindu-ma ca e de la draivere dar si dupa asta tot nu vede nimic pe porturile usb. am conectat cardriderul la un laptop si nimic nu il vede, atunci zic ca a murit si o sa iau altu. . Destopul are proc p4 de 1.7ghz, 512mb ddr1, video atiradion 9250,2 hdd de 40gb, pe placa de baza nu scrie de cine e facuta.Va rog sa ma ajutati cu orice idee sugestiesa il repar ca nu am cu ce sa iau altul mai nou.

Link to comment
  • Replies 17
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

am verificat pe placa de baza si sunt toti condensatorii ok, nu arata nici unul deformat, astept si alte sugestii.o placa de genul are un amic si am sa o imprumut sa vad daca merge, mersi de sugestie.

Condensatori pot arata foarte bine dar au esr-ul mare (rezistenta echivalenta serie), mergi la un service calculatoare-TV care are ESR-metru.
Link to comment

Eu as Scoate tot ce e pe usb (mouse, orice)Verifica vizual mufele sa nu fie deteriorate mecanic (lamele indoite care sa faca scurt)Daca nu ai facut-o, as opri calculatorul inclusiv scos din priza jumate de minut, nu doar poweroffDupa aia as verifica daca mai am tensiune pe porturile usb (daca ai vreo smecherie care ia doar alimentarea de pe usb, orice ar fi ea, ventilator, lampa, mouse cu led, orice iti arata ca vede alimentare). In mod normal sint sigurante resetabile pe alimentarea porturilor dar poate ai pleznit vreuna.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines