romicap Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Daca stie cineva ce se intapla cu un desktop Dell Dimension 5150 rog un pic de ajutor ! Simptomul este urmatorul ,dupa 1 minut de la START se opreste . Am umblat la procesor si am gasit pasta de racire uscata , am curatat procesorul si radiatorul dupa care am pus pasta de racire noua . Face la fel adica in maxim un minut se opreste . (Ventilatorul procesorului se invarte aproape imediat din momentul START cu o viteza care mie mi se pare dubioasa !!) Poate fi vinovat procesorul? Multumesc anticipat...cu stima . Link to comment
popa ionut Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Daca stie cineva ce se intapla cu un desktop Dell Dimension 5150 rog un pic de ajutor ! Simptomul este urmatorul ,dupa 1 minut de la START se opreste . Am umblat la procesor si am gasit pasta de racire uscata , am curatat procesorul si radiatorul dupa care am pus pasta de racire noua . Face la fel adica in maxim un minut se opreste . (Ventilatorul procesorului se invarte aproape imediat din momentul START cu o viteza care mie mi se pare dubioasa !!) Poate fi vinovat procesorul? Multumesc anticipat...cu stima .cate fire are "venitilatorul" acela?3 ori 4? Link to comment
validae Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Ceva bipuri de avarie nu da? Poate dai niste amanunte in plus despre sistem.Ai incercat sa scoti cate una din memorii pe rand? Link to comment
romicap Posted December 20, 2013 Author Share Posted December 20, 2013 Am rezolvat ...multumesc pentru interventii...Buba a fost ca cineva a intors radiatorul procesoruluisi nu mi`am dat seama de la inceput !!! Pur si simplu nu calca perfect pe procesor. Acuma merge normal si nu se mai aude nici un fel de ventilatie , ma refer la faptul ca e foarte silentioasa ,adica normala. Inca o data merci ! Link to comment
Recommended Posts