marian_braila Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 as dori sa stiu daca in loc de blocul optic KSS215D merge KSS213 ??? Link to comment
marian_braila Posted December 20, 2013 Author Share Posted December 20, 2013 as dori sa stiu daca in loc de blocul optic KSS215D merge KSS213 ???putin ajutor va rog Link to comment
marian_braila Posted December 21, 2013 Author Share Posted December 21, 2013 as dori sa stiu daca in loc de blocul optic KSS215D merge KSS213 ???.........................??????????????????????? Link to comment
zal Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Nu pot să mă pronunţ la înlocuire, dar poţi căuta KSS215 avînd şi alte terminaţii (A, B, C, F...), ele fiind legate de anumite diferenţe de natură mecanică. Se scoate celula de pe una din mecanici şi se transplantează pe cea defectă. Link to comment
marian_braila Posted December 22, 2013 Author Share Posted December 22, 2013 Nu pot să mă pronunţ la înlocuire, dar poţi căuta KSS215 avînd şi alte terminaţii (A, B, C, F...), ele fiind legate de anumite diferenţe de natură mecanică. Se scoate celula de pe una din mecanici şi se transplantează pe cea defectă.da dar unde gasesc una pentru ca am cautat pe la magazine si nu au. Link to comment
Recommended Posts