Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
adircf

Sarbatoarea castanelor Baia Mare

Recommended Posts

Am prins o sonorizare la un stand in aer liber la sarbatoarea castanelor baia mare cu un prieten. O sa fie o sonorizare compusa din: 2 x wn15s +bmd450 :rock: 4 x RCF Art 325i :rolleyes: 1 x band pass horn P.Audio Hp18s :rolleyes: 2 x bass refex cu RCF L18200N :tonqe: Amplificarea va fii un phonic max 2500, un powermixer allen & heath 12cp :supz: iar pentru basii RCF prevad iar ca nu vom avea amplificare necesara pentru ei dar o sa rezolv eu maine (nu mai am centi). la stand NU vor fi manele!!!, cine vrea sa vina, sa vina cu placereAr fi frumos sa vina ceva membrii de pe forum. Va uitati unde suna muzica tare, si daca vedeti unu chel, gras si cu tricou RCF sa stiti ca eu sunt ala.Repet : NU vor fi manele

Link to comment
Share on other sites

(castanele cred ca ies din discutie)

Pai de ce? Nu ai mancat niciodata castane coapte? E un fel de berar, doar ca se mananca si castane!Eu merg teoretic duminica, dimineata trec prin targu de masini, pe la raionu de vechituri... poate gasesc ceva interesant! Dupa care ma prezint la castane... ca mi-e o pofta de mor!Aveti idee cat e kilu de castane crude?
Link to comment
Share on other sites

Adi,Bafta cu sonorizarea si distractie celor care vor ajunge pe-acolo!Castane se mai gasesc si prin Tg.Jiu si de regula in toate zonele unde vechii romani au exploatat mine de aur. Ei l-au adus la noi deoarece lemnul de castan are avantajul ca e rezistent, creste relativ repede si putrezeste greu.

Link to comment
Share on other sites

acumna sunt la un prieten si trag de pe net ceva muzica noua sa am. sunt 50 % sanse sa nu fie cele 4 rcf-uri 325 (plm) ca a intervenit o nunta de 300 pers sambata si nunta fiind in perioada asta s-a platit [email protected] de la maramuresu' pana mai incolo de bcr, de la mara pana la expocom si in parcul de la mara. sorry ca nu poti venii ca macar aveam cu cine sa :drinkers: noah, sper ca va fii bine si sa nu picure!!!, asta ii cea mai mare grija a mea ca nu am cu ce sa acopar boxele.P.S. eu m-am scarbit de castaneP.S.S. Vine careva? :drinkers:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines