Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coral cw261 4ohm


Recommended Posts

  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Puterea la difuzoare este ca si la transformatoare - functie de timp si de tipul semnalului.Difuzoarele serioase au publicati si alti parametri decat cei din acel pdf, ceea ce ridica un mic semn de neincredere in legatura cu puterea aceea.Oricum, este putin important daca suporta 100W sau doar 70 sau 50.Par a fi niste woofere, asa ca probabil se potrivesc cel mai bine la o incinta 3 cai. Poti incerca sa le folosesti si in 2 cai - adaugi un tweeter.

Link to comment

le am puse in unitre de 75 3 cai ..ramforsate bine si cu port bas reflex de 30mm latime cu 150 adancime...(adica nu este tub ...ci am taiat 3.5 cm din spate si a adaugat o placa..si se aud destul de ok) doar ca filtre pentru ele nu am ceva calculat special .Pe acest woofer am decat o bibina ..ce a ramas de la GDN 25/40 ..si se aud ok.Ce am obs eu la aceste woofere este faptul ca nu au cursa mare .... maxim 15mm ..si se misca foarte usor cand le actionezi cu mana,dar cand bagi in ele 15w de ex ...deabia daca le vezi ca schiteaza ceva in materie de miscare ..dar in schimb se aud de nici nu zici ca sunt ele conectate.Eu voriam parametrii sa le fac o incinta buna...dar daca nu gasesc am sa le las asa in "unitre"Deocamdata duc lipsa de o statie potenta ..si le tin pe o porcarie micuta.Legat de firma aceasta CORAL ...nu prea am gasit mai nimic la o simpla cautare pe google ...decat difuzoare full range si pe siteul lor am vazut niste woofere de generatie noua cu cauciuce peste cauciuce.

Link to comment

Poti incerca sa scrii celor de la Coral si sa ii rogi sa iti dea parametrii difuzoarelor sau macar un volum pt incinta si un BR, dar probabil ca sunt slabe sanse sa o faca.O alta solutie ar fi sa iei legatura cu cineva de pe forum din Bucuresti care sa fie amabil sa iti masoare difuzoarele ... daca crezi ca merita efortul.

Link to comment

Am revenit cu o problema .Eu am difuzoarele puse in unitre de 75 ...si se aud ok ...insa parca este prea mica incinta pentru ele ..si ma gandeam sa pastrez aceiasi adancime si latime si sa fac unele unde voi adauga vreo 20 cm la inaltime.Oare se va schimba sunetul? Inca nu stiu nimic despre difuzoarele astea.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines