Guest Liviu25 Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Salut toata lumea, help... am un LCD Philips PFL 3604/12 de prin 2009.... de 3 luni sa zic asa ecranul il am alb sa zic 80% sunt momente cand e alb complet 100% :cry: , imi puteti recomanda va rog un service in Constanta sau pe cineva mai ieftin, nici nu prea am bani de aruncat pe geam, e criza rau la mine in portofel , si rog cei care sau confruntat cu aceeasi problema nenorocita sa posteze ce ar putea cauza problema la Philips-urile astea , un amic ma sfatuit sa nu ma bag ca ma costa mai mult ca tv-ul , ca ar putea fi placa, pe google am vazut ca se vorbeste despre condensatori, trasee fara curent dar nu despre Philips-uri ci alte marci, grea electronica asta.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leoncris Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Sasiu TCM3.1LLA Daca te bagi , http://elektrotanya.com/philips_42pfl36 ... nload.html Daca nu , ia legatura cu userul Pavel Sorin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Liviu25 Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Imi cer scuze pt mesajul meu intarziat si iti multumesc pt. manual, dar eu nu inteleg nimik din el, dak imi puteti recomanda un depanator sau un service mai ieftin,va multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leoncris Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Ai catva depanatori din C_ta , care activeaza pe forum : nostrom , Pavel Sorin ... , contacteaza'i. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts