neluelectron Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 am achizitionat un acaculator ibm totul a mers bine prima seara a mers ok a doua zi cind am incercat nu mai mergea sunetul am deconectat bocsele sa vad daca se aude ceva fara ,mentionez ca in aceste tipuri de unitati este un defuzor deci se aude sunetul cei drept slab acum intrebarea mea aste ce sa putut intimpla am intrat in device manager si sunt doua semne de intrebare cu galben asta din ce mam informat eu este ca ar fi ceva de la driver acest semn este in dreptul MULTIMEDIA AUDIO CONTROLER deci rog sa ma lamureasca si pe mine cineva dintre experti cum asi reusi sa rezolv aceasta problema mentionez ca nu se aude sunet nici in difuzorul de pe unitate dar cind intru in multimedia audio controler se deschide niste casute si in ace timp se aude in difuzorul de la unitate niste bipuri in functie de cum apas pe maus in aceasta situatie placa de baza poate sa se fi ars normal daca se aude acele bipure eu zic ca nu ,sau cauza este driveru daca se poate niste sfaturi poate i dau de capat stima multa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil 1986 Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 daca aveti conexiune la internet pe el dati click dreapta si alegeti update driver software si ar trebuii sa il gaseasca automat daca nu cautatil dupa numele placi de sunet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neluelectron Posted December 16, 2013 Author Share Posted December 16, 2013 pe ce sa dau clic dreapta datimi un indiciu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil 1986 Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 in control panel hardware and sound aveti device manager apasati acolo si va apare o fereastra noua si vedeti ca daca nu aveti driver pentru ceva acolo va apare cu semnul intrebarii.pe el dati click dreapta si faceti update la driver Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
validae Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Reinstalati driverul de placa de sunet ori de pe CD-ul original (daca PC-ul l-ati luat de nou) ori descarcati de pe net driverul.Daca nu stiti cum sa-l aflati din lista de dispozitive din Device Manager, deschideti carcasa PC-ului si cautati integratul cel mai apropiat de mufa audio, e o ,, goanga,, patrata cu multe picioare. Scrieti pe Google seria lui urmata de cuvintele driver download.E posibil si sa fi dat accidental sunetul la minim din interfata audio dedicata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi_ozana Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 pe ce sa dau clic dreapta datimi un indiciuCel mai bun lucru este sa chemati un prieten sa va reinstaleze driverul pentru placa de sunet. Daca incercati dumneavoastra sa instalati sa nu va treziti ca nu mai functioneaza si alte componente din calculator. La inceput este putin mai greu dar pe masura ce o sa va familiarizati o sa fie foarte usor de instalat diverse drivere. Acesta este motivul pentru care va spun sa apelati la o cunostinta cu scopul de a invata ce trebuie sa instalati in momentul cand aveti diverse probleme cu calculatorul. Spor la reinstalare driver! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
validae Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Cand chemi pe cineva nu prea sunt sanse sa inveti ceva, te obisnuiesti sa-l chemi ,,din cand in cand,, .Cand dai de greu si rezolvi cu mana ta ceva, atunci capeti experienta. Am invatat sa instalez Windows acum 10 ani din cauza unui sistem PC cu defect in placa de baza.Crapa Windows-u de doua ori pe luna, ma duceam la service, ma abureau aia ca e de colo, ca e de dincolo s.a.m.d. Dupa cateva luni eram expert in instalare, imprimasem tot manualul de pe CD si-l invatasem pe de rost Nevoia te invata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neluelectron Posted December 17, 2013 Author Share Posted December 17, 2013 am gasit semnul intrebarii cu galben in dreptul unde se specifica Otner devices si in dreptul -multimedia audio controler ,acesta sa fie driverul care lipseste? si mai pun o intrebare daca conectez o placa de sunet externa prin USB care instaleaza driverul automat ar merge sunetul prin acea placa de sunet ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TestPoint Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 descarca de aici si iti vei instala toate driverele lipsa.......http://www.mediafire.com/download/5v3q2 ... ional+.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neluelectron Posted December 17, 2013 Author Share Posted December 17, 2013 Multumesc pentru ajutor am rezolvat......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts