Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Emitator 88-108 mhz


Guest bbgnew

Recommended Posts

Salutare tuturor, nu stiu daca am scris unde trebuie dar...Cine ma poate ajuta cu un emitator 88-108 , care sa acopere toate frecventele pe o raza de maxim 50m - 100m. Ma intereseaza sa emita pe toate frecventele.Adica indiferent de ce post ai asculta.. sa pot emite peste.Multumesc si astept un raspuns :)

Link to comment
  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Sa emita simultan pe toate frecventele ??? (cam asta au inteles majoritatea colegilor care au raspuns) Sau, sa poti seta orice frecventa de emisie in plaja respectiva ? Pentru ultima situatie se gasesc acele modulatoare FM cu frecventa reglabila ... eventual putin amplificata ...cred ca se poate "acoperi" un post de radio pe o distanta mica. Puterea de emisie trebuie sa se incadreze in anumite limite pentru a nu avea probleme cu legea ! Altfel, o simpla reclamatie de la cel cu frecventa perturbata (utilizatorul care nu mai poate asculta un post din cauza bruierii) si poti sa ai probleme.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines