Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programatorul MFY tip GBS nu etste vazut de catre program


Guest audio1

Recommended Posts

Am un programator USB care este bun .La un calculator dual core cu win 7 merge perfect.Incerc sa il folosesc pe alte calculatoare si pur si simplu nu pot .Sistemul de operare imi arata ca a vazut corect device-ul USB si ca acesta este gata de a fi utilizat dar programul de la GBS spuna :No programmer detected si cod 90001.Am incercat pe un laptop 1.4 GHz Tosiba Tecra S1 si tot asa laptopul recunoaste programatorul USB dar softul GBS nu il recunoaste .Porturile USB merg , am conectat un modul wireless stick modern pe toate porturile USB si functioneaza perfect.Porturile USB sunt bune .Va rog rog , poate cineva sa ma ajute va rog ?

Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 year later...
  • 1 year later...
Guest ctropett

Ati reusit sa rezolvati? Am o situatie asemanatoare. Doar ca nu am certitudinea ca e programatorul care trebuie. L-am comandat pe net si a venit ambalat intr-o punga de plastic fara nimic de identificare pe el. In interior pe cablaj sunt codurile CL 7086 pe o parte si CLR 7090 pe cealalta parte. Integratele folosite sunt FM24C02A si HT82M98E. Windows 8.1 64b il vede VID: 04d9 si PID: e002, HID-compliant device, USB-IR01. Aveti idee, este programatorul pentru telecomenzile Made4you?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines