Guest maxxpain Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 Cine ma poate ajuta cu un sfat...am o combina Samsung MM-C6 care a fost alimentata pe iesirea audio si am o piesa arsa, cred ca este un transistor, notat pe el R2003 si mai este trecut CF37.cred ca face parte din etajul de control audio ca nu mi mai functioneaza Daca-mi poate zice si mie cineva ce poate fi ca nu l-am gasit pe net ..ca sa stiu daca-l pot inlocui cu ceva sau daca e transistor ce ar putea fi PNP sau NPN.Multumesc mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
89-CEC Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 http://elektrotanya.com/samsung_mm-c6_c6dab_sm.pdf/download.html Astepti cateva secunde pana apare mesajul get manual, dai un clik si ai schema. Cu R sunt marcate resistoarele, iar cu C condensatoarele. Ce ar putea fi distrus in aparatul tau este circuitul final TDA7265. Pe viitor citeste mai bine regulamentul , nu mai tipa asa ca nu arde nimeni si sa postezi si la rubrica care trebui. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administratori Badman Posted December 13, 2013 Administratori Share Posted December 13, 2013 citeste regulamentul forumului INAINTE sa mai scri ceva pe forum !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts