Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

2N5045

Recommended Posts

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dan cod

4

• wally_gatter

2

• schematiq

1

• UDAR

1

Top Posters In This Topic

Ne este MOSFET , este JFET. Poate 2x BF245A(B) imperechiati ar merge.BF245 are Vgs (Vgd) doar de 30V, 2N5045 de 50V(!) - de verificat daca se incadreaza.

Asa intalnisem si eu ceva de genul , jfet imperecheat in partea de intrare (diferential) a unui amplificator SABA , dar cum nu am gasit nicaieri tranzistorul ala dublu m-am apucat si am schimbat partea de final cu un alt modul complect , si din alte considerente.. Banuiesc ca sunt cam slabe sanse sa gasesti (si sa fie si accesibil) un asemenea tranzistor dublu .

Multumesc de raspunsuri.Nu ma intereseaza sa fie dublu daca merge din doua bucati.Este din etajul de amplificare al unui multimetru de laborator pe care am ,,reusit,, ieri sa il stric.Trebuie reparat neaparat este o suoer scula Philips PM2527.

Multumesc de raspunsuri.Nu ma intereseaza sa fie dublu daca merge din doua bucati.Este din etajul de amplificare al unui multimetru de laborator pe care am ,,reusit,, ieri sa il stric.Trebuie reparat neaparat este o suoer scula Philips PM2527.

Ti-am trimis o oferta pe forumul depanare. Nu ai vazut mesjul ? Poti alege de acolo tranzistori (JFET) pentru aplicatia ta.