Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Invertor SAXOTIG1600 AC/DC


Recommended Posts

  • 2 months later...
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am la reparat acest tip de invertor...totul este ok in el,dar scoate curent foarte mic la iesire. stie cineva ce-ar mai fi de facut?sa nu mai zic ca o schema mi-ar fi de mare ajutor....

Cel mai probabil ,sunt spire in scurt ,in primarul trafo iesire.Din aceasta cauza intra in limitare,uneori sunt si diode rapide de la redresare intrerupte sau rezistenta directa marita(prin epuizare).
Link to comment

Cauta in link-urile de mai jos, poate gasesti schema ta:...

Nu crezi ca era mai corect sa-i dai linkul catre postul lui alex? (Lui ii apartine, de fapt, colectia respectiva de link-uri.)Adica asta:http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=210&t=162312#p1461745In plus, il pui sa caute acul in carul cu fan.Mai ales ca, e imposibil ca @ciprian sa nu aiba cunostinta de acele adrese, cata vreme e activ pe aceasta arie.Daca vrei sa-l ajuti, intr-adevar da-i ceva concret.Daca ai.
Link to comment

Daca aveam schema i-o dadeam cu drag, dar am considerat ca e util sa-i dau acele link-uri pe care le-am salvat intr-un fisier Txt. De aceea nu am dat link catre postarea lui Alex, caruia-i multumesc pentru acele adrese. Nu am intotdeauna timp sa caut scheme pe care nu le am pentru colegi, desi o fac de multe ori, dar de multe ori e mai util sa-i indrumi unde sa caute si singuri. Multi nu stiu unde sa caute sau nu stiu cum sa caute.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines