Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor schema laptop Asus K52N


kotzo79

Recommended Posts

Am cautat schema de mi-a iesit ochii din cap.A fost folosit pe un tir cu un invertor de la 24v la 19v, a functionat pana a iesit fum din el.Am gasit pe placa de baza 3 condensatori si doi tranz mosfet B20P03 facute scrum, le-am inlocuit, si am reusit sa il pornesc insa problema lui acum este ca nu incarca acumulatorul. Pe display arata ca am incarcatorul cuplat insa nu incarca, tensiunea de alimentare catre baterie este 0v.Vroiam schema pentru a putea merge pe traseul cablajului, ma gandesc sa nu fie intrerupt pe undeva, vizual nu se vede intrerupt.

Link to comment
  • 1 year later...

acceasi natie de laptop l-am achizitionat de la cineva pentru dezmembrare,dar nu sunt pentru asa ceva. a fost umblat in el....

daca apas butonul de power se aprinde led-ul ca ar fi pornit dar nu afiseaza nimic pe display si nici pe monitor extern. am gasit umblat la procesor ,acel surub pentru blocarea procului era in pozitia deschis.

am tensiuni prezente pe proc, dar nu am idee cat si cum si unde mai trebuie sa caut.hdd-ul nu porneste...am 5v pe el dar nu porneste platanul.am inlocuit cu altul functional si la fel,ma gandesc ca este ceva din partea cu logicul.

procul,nordbr si sudbr ar indica ca functioneaza,se incalzesc si la un moment porneste si cooler-ul.

cred ca a fost umblat prin el in ideea de a fi curatat....cel de la care l-am achizitionat nu mi-a oferit multe detalii,este paralel cu asa ceva,l-a folosit un nepot.

ma gandesc...ori a clacat pana a fi curatat sau dupa...

este echipat cu cipuri AMD si procul la fel.19v de la alimentator sunt si pe placa de alimentare prezenti.

ce este de facut?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines