marik2500 Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Mai zilele trecute am decis sa fac un amplificator audio sau cum se mai numea pe vremuri STATIE. Am decis ca pentru o incapere medie sunt suficienti 100W reali. Mai multe date exacte pe aceasta tema se pot citi aici http://en.wikipedia.org/wiki/Watt_RMS Tot cautand prin diversesite-uri m-am oprit la o schema tehniumazi. De fapt autorul pune trei scheme de 100W dar un pic diferite si anume: 1.KIT102.1 - Amplificator Audio Hi-Fi 100W cu etaj final cvasicomplementar 2.KIT102.2 - Amplificator Audio Hi-Fi 100W cu etaj final complementar 3.KIT102.3 - Amplificator Audio Hi-Fi 100W cu etaj final MOS complementar Eu personal m-am oprit asupra celei de-a treia scheme si anume cea cu MOSFET-uri complementare. Iata un PDF cu schema si cablajul mai jos. Link to comment
marik2500 Posted December 16, 2013 Author Share Posted December 16, 2013 Un PDF extras doar cu strict necesarul constructiei. Link to comment
marik2500 Posted February 2, 2014 Author Share Posted February 2, 2014 Am inceput constructia acestui amplificator. Mai jos se poate vedea cum arata pana acum. Link to comment
Recommended Posts