Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Necesar echipament monitorizare

albasete

Recommended Posts

Va salut. Am un cumnat la tara care are o ferma de animale si vrea sa le monitorizeze in orice moment, adica chiar si de la Ploiesti, ferma fiind la cca. 20 km de Ploiesti. Pentru a face posibil acest lucru, (sunt convins ca mie o sa-mi revina aceasta treaba - instalare camere, echipament, etc :nerv ) stiu ca sunt necesare camere video cu IR, conexiune la internet, PC si un UPS ( pica mai des reteaua pe la tara.) Nelamuririle mele:1. banuiesc, mai trebuie si altceva in afara celor mentionate ? 2. cum se realizeaza conexiunile intre camere si PC ? Daca mai am nelamuriri, mai intreb.Multumesc.

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• albasete

4

• utopic_paradox

3

• dan-a2

1

• pop_ady44

1

Guest dio2449

Camerele cel mai bine le legi la un dvr (e un calculator specializat pentru supraveghere video) care merge conectat la internet ca sa-l poti accesa de oriunde

Multumesc. Sa inteleg ca DVR = Digital Video Recorder. Acesta poate sa si stocheze inregistrarile, sau trebuie un HD separat ori alt suport de stocare ?

dvr+hard disk+camere exterior cu ir+alimentatoare 220-12v camere (1A de camera)+cablu coaxial +alimentare camere/upt+baloane+conexiune internet ip fix optional ;ups,proiectoare ir

sau mai bine lasa-l sa se chinuie el ! poate arde niste camere !!! oricum la setarile de net se blocheaza si-l arde unu de 5-600 de lei pt 3 clickuri !!

Va multumesc pentru ajutor. Mda... este o solutie si firma, dar daca se poate "moca" (manopera), de ce nu. Sa se-apuce el, nici vorba ! :speriatProbabil cand i-i voi arata lista cu echipamentul / preturile, sa nu-l apuce :sparge: Mai fac sapaturi pe aceasta tema...Astept sfaturi, pareri, idei, solutii. Va multumesc.

• 2 weeks later...
Guest CCTVconsult

Pentru monitorizare la distanta aveti nevoie de un router cu iesire de internet. La acest router se va conecta DVR-ul. Pentru partea de conexiune internet exista solutii de la furnizorii de telefonie mobila pentru abonamente internet de date cu banda de upload 3 mega biti. Cat timp nu doriti sa urmariti simultan multe camere, este in regula.Totul depinde desigur si de calitatea semnalului 3g la locatia respectivaA doua varianta este cu o conexiune wireless..punct la punct. Prin care legati locatia folosind aparatura radio de o locatia aflata la distanta (pentru solutia aceasta este nevoie de un mic studiu al locatiei)A treia varianta este cea cu conexiunea pe fir. Probabil ca nu aveti cum sa instalati asa ceva.

• 1 month later...