Guest DragosCosmin76 Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 Salutare ! Am si eu o problema care-mi da de cap. Am un mixer Mackie Micro Series 1402 -VLZ Am 2 amplificari: un JBL MPX300 - 300 watts | Si o Senia - 200 watts Ambele amplificari au mufe de conectare XLR , adica INPUTS, JBL-ul are iesirea pe borne iar Senia pe Seak One Ma gandesc sa las XLR -XLR catre JBL , si sa fac o modificare JACK - XLR catre senia , dar nu stiu unde sa bag acel JACK care sa-mi dea putere in senia Din mixerul precizat mai sus doresc sa plec in ambele amplificari ( pentru JBL am 2 boxe de voce, si pentru senia 2 basi Behringer) , putere am suficienta in amplificari pentru boxe, etc. Aveti idei? cum pot face acest lucru? Aici este manualul mixerului: http://embedded.eecs...2VLZ_OM_ALL.pdf Uitati si 2 poze cu mixer-ul sa va fie mai usor: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DragosCosmin76 Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Nu stie nimeni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts