Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinte acustice High End Illuminator Monitor

Toyo Cris
 Share

Recommended Posts

Buna ziua tuturor. M-am gandit sa postez un alt proiect care m-a surprins placut prin calitatea sunetului (mai ales din cauza dimensiunilor mici). Pretul este usor cam piperat pentru majoritatea dintre noi (cca 1300Euro), dar sunetul este pe masura. Descrierea si constructia o gasiti pe pagina lui troelsgravesen.dk/Illuminator-Monitor.htm Finisajul este realizat cu vopsea auto de culoare "gri carbon tehnic" si lacuite.

post-26502-139829721036_thumb.jpg

post-26502-139829721041_thumb.jpg

post-26502-139829721049_thumb.jpg

post-26502-139829721058_thumb.jpg

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Felicitarii :aplauze Vad ca ai folosit acleasi difuzoare ca in proiectul anterior Jenzen Illuminator.iti place cum suna seria Illuminator de la Scan-Speak ?

Nu sunt aceleasi difuzoare. Da seria illuminator este incredibila. Incintele Jenzen Illuminator au plecat in Bucuresti, la un "audiofil inrait". Au fost testate pe "sculele" lui ....., am ramas mut. Desi eu le-am testat si ascultat pe amplificatorul http://www.troelsgravesen.dk/JungSon.htm impreuna cu http://www.thevintageknob.org/sony-CDP-557ESD.html, nu au sunat nici pe departe cum au sunat la "beneficiar".

Felicitari pt realizare!Din moment ce ai facut mai multe proiecte vreau sa te intreb cum se compara aceste boxe mici cu o boxa mai mare. Vad ca ai facut destule, care ar fi dupa parerea ta diferentele. Ma intereseaza acest caz concret de monitor mic vs o boxa mai mare din aceeasi categorie de performanta.Merci!

Sunetul acestor incinte este foarte curat, detaliat dar ce m-a surprins cu adevarat a fost reproducerea frecventelor joase (cand le-am probat, primul impact a fost sa verific daca incintele mari sau subwooferul activ au fost decuplate), e greu de inteles de unde atata bass la niste incinte cu o asemenea dimensiune.

• 4 years later...
La 08.12.2013 la 9:04, Toyo Cris a spus:

Buna ziua tuturor. M-am gandit sa postez un alt proiect care m-a surprins placut prin calitatea sunetului (mai ales din cauza dimensiunilor mici). Pretul este usor cam piperat pentru majoritatea dintre noi (cca 1300Euro), dar sunetul este pe masura. Descrierea si constructia o gasiti pe pagina lui troelsgravesen.dk/Illuminator-Monitor.htm Finisajul este realizat cu vopsea auto de culoare "gri carbon tehnic" si lacuite.

post-26502-139829721036_thumb.jpg

post-26502-139829721041_thumb.jpg

post-26502-139829721049_thumb.jpg

post-26502-139829721058_thumb.jpg

Salut,difuzoarele ,crossoverele si restul comoonentelor le ai folosit exact aceleasi ca in link?cat te a costat toata afacerea si mai ai boxele?

In descrierea linkului kituleste muult mai scump,cum de te a costat doar 1300 de euro?