Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Televizor LED TELETECH 22906, 56 cm, Full HD

Guest gradoe

Recommended Posts

Salut am si eu o problema poate cineva sa ma ajute in aceasta privinta, am cumparat de curand acest televizor Televizor LED TELETECH 22906, 56 cm, Full HD, el merge foarte bine dar cand intru pe lista de canale DIGITALE (de exemplu National Geographic HD) nu imi mai arata subtitrarea cum o arata orice televizor normal ci o distorsioneaza am sa va pun cateva fotografii.Problema e ca am schimbat 3 televizoare in aceeasi zi si toate fac acelasi lucru, iar in casa mai am televizoare care decodeaza corect, am la parinti mei un televizor Horizont care are acelasi meniu ca al meu merg si telecomenzile la aman2 si ala decondeaza.Va rog care puteti sa imi dati un sfat sau un ajutor.ALTEX nu imi da bani pe el inapoi !

post-81370-139829720591_thumb.jpg

post-81370-139829720595_thumb.jpg

ALTEX nu imi da bani pe el inapoi !

Sunt obligati sa va returneze bani inapoi daca este necomform in cazul in care la-ti cumparat , la-ti dus acasa si nu functioneaza la parametri specificati.Dar din cate vad in specificatiile de pe siteul lor are doar dvb-t si nu are cum sa prind digital cablu si de aceea inclin sa cred ca este problema de la providerul dumneavoastra de cablu.Tip tuner DVB-T In conditiile date nu cred ca o sa va returneze bani.

Toate cele trei televizoare sant aceeasi marca: TELETECH 22906, 56 cm, Full HD sau ...?!? V-au dat altele la ...proba? Daca toate cele trei sant identice si fac aceeasi problema...e clar ; sant cu ...probleme!!Totusi la un vecin nu ati incercat la cablul lui ?!?! :nas:

Problema e ca am schimbat 3 televizoare in aceeasi zi si toate fac acelasi lucru, iar in casa mai am televizoare care decodeaza corect, am la parinti mei un televizor Horizont care are acelasi meniu ca al meu merg si telecomenzile la aman2 si ala decondeaza.

sa inteleg ca la magazin nu avea aceasta problema?

...si numai acasa se manifesta aceasta desincronizare a subtitrarii?

Toate cele trei televizoare sant aceeasi marca: TELETECH 22906, 56 cm, Full HD sau ...?!? V-au dat altele la ...proba? Daca toate cele trei sant identice si fac aceeasi problema...e clar ; sant cu ...probleme!!Totusi la un vecin nu ati incercat la cablul lui ?!?! :nas:

Da toate 3 sunt aceeasi marca, si toate fac acelasi lucru,au fost sigilate toate 3 si eu le-am desigilat...ei mi-au invocat faptul ca mai mult de atat nu poate sa faca... iti dai seama ca le-am filmat cu telefonul si le-am aratat...au zis ca nu stiu despre ce e vorba si numai eu m-am intors cu televizorul de 3 ori in aceeasi zi.

Problema e ca am schimbat 3 televizoare in aceeasi zi si toate fac acelasi lucru, iar in casa mai am televizoare care decodeaza corect, am la parinti mei un televizor Horizont care are acelasi meniu ca al meu merg si telecomenzile la aman2 si ala decondeaza.

sa inteleg ca la magazin nu avea aceasta problema?

...si numai acasa se manifesta aceasta desincronizare a subtitrarii?

La magazin erau pe DolceTV si nu aveau HD-urile de pe RDS, apropo face numai pe programele care poti sa ii dai optiunea pentru a activa sau nu subtitrarea; De exemplu TVR HD traduc ei automat si se vede bine dar unde ii dai tu sa iti traduca TV se vede ca in imaginile de mai sus !

La magazin erau pe DolceTV si nu aveau HD-urile de pe RDS, apropo face numai pe programele care poti sa ii dai optiunea pentru a activa sau nu subtitrarea;

cred ca e clar ca tv-ul nu poate decoda corect subtitrarea transmisa digital...de firma de cablu.asta nu inseamna ca tv-ul e defect ...cei de la cablul transmit un anumit cod pentru subtitrare si nu poate fi decodat decat de unele tv-uri ...sau de receptorul lor de cablu... :dans:

La magazin erau pe DolceTV si nu aveau HD-urile de pe RDS, apropo face numai pe programele care poti sa ii dai optiunea pentru a activa sau nu subtitrarea;

cred ca e clar ca tv-ul nu poate decoda corect subtitrarea transmisa digital...de firma de cablu.asta nu inseamna ca tv-ul e defect ...cei de la cablul transmit un anumit cod pentru subtitrare si nu poate fi decodat decat de unele tv-uri ...sau de receptorul lor de cablu... :dans:
... eu cred ca soft-ul TV nu decodeaza bine!

Daca nu sint....indiscret; cat a costat.... led-ul full hd?!?!?! A fost ceva....''promotie'' la respectivele modele?!?! :nas:

600 RON a fost.... si da a fost in promotie de la 750 RON

Puteau lasa si mai mult din pret;nu doar 150 lei!!! Stiau ei ce ...''stiau'' legat de ''promotie'' :da

Cred si eu ca stiau...dar gandeste-te ca au dat peste 30 de televizoare intr-o zi... si se pare ca numai eu am facut tamtam :ciuda:

Puteau lasa si mai mult din pret;nu doar 150 lei!!! Stiau ei ce ...''stiau'' legat de ''promotie'' :da

Cred si eu ca stiau...dar gandeste-te ca au dat peste 30 de televizoare intr-o zi... si se pare ca numai eu am facut tamtam :ciuda:
Din cei peste 30 , cati crezi ca se uita la documentare ? si cati din ei folosesc televiziunea digitala ?.Asa afli de cultura poporului.Pe taraf sau mynele sau maynele sau cum draq io zice nu cred ca e probleme cu subtitrarea.