Guest dio2449 Posted December 7, 2013 Share Posted December 7, 2013 A mai lucrat cineva cu apelatorul gsm a celor de la bentel btel gr?Nu reusesc sa-mi dau seama cum se leaga la ocetrala alarma dsc 1616 ca sa preia alarmele de la aceasta si sa apeleze un nr. de telefon in caz de efractie.Din cate am inteles bornele L1 ... L4 de la comunicator trebuie conectate la contacte dry din centrala si aici m-am blocat,nu stiu cum si unde sa leg.Va rog un pic de ajutor. Link to comment
utopic_paradox Posted December 7, 2013 Share Posted December 7, 2013 1. programezi un pgm din centrala sa se activeze la "toate tipurile de alarme,inclusiv cele silentioase"2. legi un cablu la PGM ,unul la AUX+ cu care alimentezi un releu 3. borna COM a releului o duci in masa Btel,borna NO la L1 din Btel4. in Btel jumperul 19 sa-l ai pus pe DOWN succes Link to comment
Guest dio2449 Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 Am facut cum ai spus si nu merge.In momentul in care sistemul intra in alarma se aude cum anclaseaza releul dar comunicatorul nu apeleaza nici unul dintre telefoanele programate.Ma gandesc ca poate imi scapa mie ceva la programare. Link to comment
utopic_paradox Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 intra in retea ? ledul verde blincane ?daca faci manual un scurt GND cu L1,apeleaza ? (urmareste starea ledurilor)ai programat vreun nr de telefon ? C+11111+E+A+A+A+1+primul nr de telefon+E +2+ al2lea nr de tel+E ? Link to comment
Guest dio2449 Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 Am semnal full pe retea(toate trei led-urile verzi aprinse),am programat nr.de telefon.Nu apeleaza cand fac strap intre gnd si l1.Pana la urma m-am decis sa-l trimit in service pentru verificari Link to comment
Recommended Posts