Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

apel cu nr ascuns

Recommended Posts

Salut. Ma tot "racaie" un nr ascuns si mult as vrea sa vad al cui e nr. Cred totusi ca e cineva cunoscut si chiar vreau sa aflu nr. Am tot cautat pe net, a fost la un moment dat serviciul de la romtelecom, voceonline.ro dar nu mai e disponibil, poate stiti alt serviciu voip sau metoda sa aflu nr sa-i fac o surpriza apelantului care se vrea anonim.

• Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

din pacate nu prea poti si eu am fost chinuit de un idiot cateva luni si am incercat dar fara rezultat daca e pe cartela nimic si chiar sa fie pe abonament cei de la reteaua de telefonie nu si demasca clienti au contract cu ei [confidentialitate ]

ar fi o slutie ca sa afli nr ascuns...1.Iti iei o cartela noua si te inregistrezi pe situl companiei de unde ai achzitionat-o...2.De pe primul telefon iti setezi ca apelurile sa iti fie desviate pe nr de tlf al cartelei pe care ai achizitionat-o3.Cand te suna automat apelul va fi transferat pe cartela 2,acolo iti va aparea la fel numarul ascuns al celui care te tot suna....4.Dupa aceea intri pe pagina unde te-ai inregistrat cu cartela noua,si ai sa vezi ca la apelurile telefonice pe care le-ai primit pe acea cartela o sa iti apara numarul celui care te-a sunat cu nr ascuns,ora...etc icon_jook

Nu va mai prostiti cu inregistrare la firma de telefonie, n-o sa va dea nimeni numarul daca e ascuns de apelant.Ar fi o incalcare a regulamentului de catre firma, altfel ar disparea pur si simplu optiunea de anonimat. In schimb ar trebui sa nu se permita cumpararea de cartele prepaid fara un act de identitate, fiindca multe infractiuni sunt protejate de folosirea acestor cartele.Amintesc de cazul in care niste tampiti de Bucuresti au pus pe drumuri niste salvamontisti din Bucegi la miezul noptii, farsa penala :sparge:

• 2 months later...

Poti raspunde la apel si sa il lasi fara sa vorbesti la el sau sa il pui pe hold ( mod de asteptare ) .Se va plictisi la un moment dat de sunat fara motiv . Sau ...Poate e vre-o fana si e timida !

poti baga acest cod si vei primi doar mesaj de la cine te suna *21*178# si apesi OK pentru activare si pentru dezactivare tastezi asa ##002# cind te suna cineva va vedea ca vorbesti la telefon in permanenta dar tu nu vorbesti vei primi un mesaj cu cine tea sunat asta eu o fac in fiecare seara si pe mine ma suna cu numar privat