Guest ciupanezubaraka Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 SalutSunt mai nou in domeniul acesta.Am urmatoarea problema la servici.O centrala Ability 510M cu AIR2 BS100 , cu 5 senzori wireless.4 senzori am pe o partitie si se folosesc 2 telecomenzi.cel de-al 5-lea senzor vreau sa il pun intr-un garaj si sa il armez de pe o alta telecomanda.nu stiu cum sa inrolez telecomanda, senzorul l-am inrolat.folosesc ability suite.please help ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
utopic_paradox Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 alta chinezarie ? nu ai manual de programare ? telecomanda,cand ai cumparat-o,nu avea fituica de inrolare in system ? in programel,nu ai sectiune si de inrolat telecomenzi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ciupanezubaraka Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Am gasit sectiune de inrolat telecomenzi pe tastatura.Am reusit.Multumesc.In schimb am alta problema.La un Paradox vreau sa adaug un al doilea numar de telefon din alt dispecerat si un alt account.Am gasit in reporting > Landline > Am phone number 1 , phone number 2.Am Account number 1 si account number 2, chiar sub phone number.number 1 si account 1 sunt catre primul dispecerat, iar number 2 si account 2 sunt pentru dispeceratul 2 ?O alta problema este urmatoarea: Am niste centrale DSC la care trebuie sa fac aceeasi operatiune.Am incercat cu softul , am gasit phone number , dar nu gasesc account number.Am gasit account pentru partitii, dar nu stiu la ce folosesc! Totodata cand deschid softul imi cere un numar de telefon ( 32 digits) .Despre ce numar este vorba? Am manuale de utilizare si programare, mare lucru nu inteleg din ele, sunt mai nou in domeniu.Apreciez orice efort de a ma ajuta.Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
utopic_paradox Posted December 6, 2013 Share Posted December 6, 2013 "In schimb am alta problema.La un Paradox vreau sa adaug un al doilea numar de telefon din alt dispecerat si un alt account.Am gasit in reporting > Landline > Am phone number 1 , phone number 2.Am Account number 1 si account number 2, chiar sub phone number.number 1 si account 1 sunt catre primul dispecerat, iar number 2 si account 2 sunt pentru dispeceratul 2 ?" CARE E PROBLEMA !?!?!?!!!"O alta problema este urmatoarea: Am niste centrale DSC la care trebuie sa fac aceeasi operatiune.Am incercat cu softul , am gasit phone number , dar nu gasesc account number.Am gasit account pentru partitii, dar nu stiu la ce folosesc! Totodata cand deschid softul imi cere un numar de telefon ( 32 digits) .Despre ce numar este vorba?" NISTE ASTEA CE MODEL SUNT ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ciupanezubaraka Posted December 7, 2013 Share Posted December 7, 2013 Salut.DSC 1832.Problema de care m-am lovit acum e urmatoarea: nu am codul master si nici installer la un dsc 1832.Trebuie sa pun un al doilea numar de telefon in centrala si fara aceste coduri nu pot face nimic.In ultima instanta voi reseta centrala ( nu stiu cum se face asta ) .In alta ordine de idei am incercat sa "citesc" o centrala cu cablu si software DLS 5 .Nu reusesc! Imi poate spune cineva pasii care trebuiesc urmati pentru a putea programa cu softul ? Multumesc.Constantin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
utopic_paradox Posted December 7, 2013 Share Posted December 7, 2013 1.reseteaza centrala : strap intre pgm1 si zona 1 cu alimentarile deconectate se alimenteaza central,se asteapta 10-20 sec se taie alimentarea,se scoate strapul,se realimenteaza2.deschizi manualul,programezi pas cu pas toata centraal:zone,atribute,timpi,comunicatie3.pt dls ai sectiuni dedicateunde nu-ti iese,mai intrebi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts