Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
tehnic dan

Probleme cintar electronic

Recommended Posts

Am un cintar electronic CAS 15EXD, dupa o lunga perioada de nefunctionare ,l-am bagat in priza , isi face testul (1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 )dupa care trece pe afisajul suma totala pe (- - - - - - - - - ) si asa ramine . La o urmatoare repornire face acelasi lucru . Mentionez ca tastatura este rupta sparta si ca toate visele . Multumesc anticipat pentru ajutor .

Link to comment
Share on other sites

Iti raspunde un depanator de cantare electronice. Defectul constat de tine este legat de celula sau convertorul A/D. Este posibil ca, aparatul sa fie trantit, lovit in platan, sa atinga ceva de platan la pornire, A fost ceva depozitat pe platan cu o gerutate mult mai mare, celula defecta sau AD-ul. Trebuie vazut OFFSET-ul cantarului si eventual etalonat. Defectul nu are legatura cu tastatura.Durata medie de viata a unui cantar electronic este de cinci ani. Acest CAS EX, are cel putin 15 ani, ar trebui inlocuit cu unul nou.

Link to comment
Share on other sites

Buna dimineata , MULTUMESC , am revolvat-o , gresala mea dupa curatire l-am pornit fara sa pun la loc pe celula de sarcina platanul si suportul acestua , cantarul pornea cu un minus sarcina (masa ) prea mare , pe care soft-ul nu-l mai compensa si-l bloca . Multumesc .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines