Guest darkflames Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Buna seara . La problema mea anterioara, anume, cum pot conecta un compresor trifazic (380V) la 220v monofazic mi s-a recomandat sa folosesc un convertizor static de fregventa . Intrebarea mea acum este : Pot folosii un singur convertizor de fregventa pentru 2 utilaje, ce au specificatii apropiate ca putere motor ( 1.2 kw) ??? ... tinand cont ca nu folosesc niciodata simultan ambele utilaje ( compresor si polizor trifazice ) . Link to comment
palcu ion Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 simplu,poti face comanda separatala la doi contactori,cite unul pentru fiecare motor Link to comment
Guest darkflames Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Multumesc pentru raspuns ... nu am experienta cu convertizoarele si vroiam sa stiu sa nu-l cumpar degeaba...este destul de scump si nu-mi permiteam sa-mi iau 2 convertizoare pt fiecare utilaj in parte . Numai bine ! Link to comment
gcom61 Posted December 1, 2013 Share Posted December 1, 2013 Poti folosi orice consumator care necesita curent trifazic,cu conditia sa nu depasesti puterea convertizorului.Un convertizor de calitate stie sa intrerupa tensiunea daca,curentul consumat depaseste valoarea prestabilita. Link to comment
Recommended Posts