Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV beko


Postări Recomandate

Sasiu E1. Tv nu pleaca din standby ledul sta in rosu permanent. In secundar sursa am 140 pe B+, 14.5v pe c631, 5.4v pe c632 si 4.4v pe c633. Tensiunea de 33v lipseste. In tv in loc de rez r609 de 22k am rez de 100k si dupa ea nu mai am nici o tensiune, la masurare da bine. Final lini e bun. Am gasit t505 scurt si l-am schimbat, am schimbat si zd502 de 8.2v preventiv chiar daca la masuratoare deadea bine, R503 1k era afumata dar la masurarea avea 800ohm am pus 1 noua dar tot nu vrea sa porneasca. Am schimbat condensatori primar si secundar. As vrea niste sugesti ce sa mai verific.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Cand dadeam placuta de protectie de pa spate la placa am observat r511 smd ca e neagra si nu se vedea ce scrie pe ea. La masurarea in curcuit dadea 223K cand sa o scot sa o masor mi-a sarit din penseta si am pierduto. Pe schema scrie R511 TABLE si nu stiu ce valoare sa ii pun. M-ai am o intrebare daca stie cineva ce inseamna punctele alea cu rosu tp257, tp 258, tp42.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări