Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
raveru

bomba airsoft

Recommended Posts

Daca ai gasit deja un web-site cu explicatii pas cu pas de ce mai ai nevoie sa fii ajutat ca nu inteleg?Vrei parerea noastra despre gadget sau daca vrei sa fii ajutat poti fi ajutat de cineva din zona ta sau eventual sa ti-l confectioneze cineva si dumneata sa faci plata catre dansul (in avans desigur,ca sa nu va razganditi si sa ramana omul cu piesele).Indirect UPPP (poate va poate ajuta cineva).

Link to comment
Share on other sites

Daca in loc de biziitoare pui o sirma de Nichel-Crom ( http://en.wikipedia.org/wiki/Nichrome ) infasurata pe capul unei pocnitori, eventual folosesti si un releu, deja ai un detonator in toata regula pe care il poti utiliza oricind sa explodezi incarcaturi adevarate asezate in acea valiza. Cine se angajeaza sa realizeze asa ceva pentru un necunoscut!? Daca respectivul, vrind sa faca o gluma, pune diplomatul linga o masina si o vecina de 70 ani o vede anuntind apoi politia. Te trezesti deodata anchetat si luat in vizor de procuratura.

Link to comment
Share on other sites

In ordinea asta de idei, daca un individ cumpara o priza digitala programabila, si o foloseste sa dea foc unei case, se trezeste firma producatoare sau hypermarketul care a vandut priza, cu procuratura pe cap... :rade:

Raspunsul este DA. Hypermarketul se trezeste cu procuratura care are datoria sa faca ancheta pentru a vedea in ce imprejurari a fost cumparat detonatorul artizanal si de unde. Asta nu inseamna ca magazinul se va alege cu dosar. Totusi, una este ca procurorii sa vorbeasca cu vinzatorii de la raionul de electrice, cerind detalii despre clientul care a incendiat o casa, alta sa te trezesti cu ei acasa intrebindu-te de circumstantele in care ai construit detonatorul si ce relatii sunt intre tine si cel pe care "l-ai ajutat".
Link to comment
Share on other sites

paranoia....100% idiotenie si apucaturi de securist, turnator, pensionar.

ce DRK airsoft e un joc !!!! bomba simulata e un accesoriu in el ....

si ceasurile cu alarma trebuie interzise , si curentul electric, masinile, carutele, cainii, cutitele (de fapt trebuie intezise metalele pentru usurinta de a face arme cu ele) eventual si apa calda ca te poate frige ...

am eu de vanzare gata facute !!!!

http://www.milanuncios.com/airsoft/bomb ... 826989.htm

sunati la SRI, POLITIE, MILITIE, SPITALU' 7 ......si pe unde mai vreti !!!!

poate cineva sa-l ajute sa-si faca o JUCARIE sau aberati pe teme "legale" ?!?!?

Link to comment
Share on other sites

Toate lumea ca de obicei unii "sus" altii "jos"... dar ia sa planteze cineva un astfel de "simulator" de bomba intr-un tomberon oarecare iar "altcineva" sa sune la 112 ca a gasit o bomba in tomberon, ziceti voi ca nu o sa se lase cu "tam-tam"? adica nu o sa fie nci politie nici procuratura? daca o sa fie asa eu sint gata sa ma arunc in aer cu o astfel de bomba :rade: oricum sa ma anuntati si pe mine cind o sa se intimple sa stau pe margine si sa privesc, cum nu vine politia si nu se intimpla nimic nici macar cu cel care a plantat-o, si nu e paranoia, oare e vreo diferenta daca in locul respectivei bombe ar fi o grenada din carton si "goala pe dinauntru"......?

Link to comment
Share on other sites

Oamenilor! Chestiile alea sînt nişte cronometre care se folosesc în jocurile de airsoft. Aşa pot pune şi eu o bucată de plastilină cu trei sîrme înfipte în ea şi zic că e C4. Ce dracu'!

Link to comment
Share on other sites

Aşa pot pune şi eu o bucată de plastilină cu trei sîrme înfipte în ea şi zic că e C4.

1) Zici insa doar tu vei fi cel care crede ca e C4.2) Daca nu ar exista probleme, jucarii sub forma unor dispozitive explozive de tip valiza, s-ar gasi de vinzare (ca si pistoalele de plastic, unele foarte realiste). Eu asa ceva nu am vazut pina azi.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines