Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
bebytza4

indesit wil 85 x

Recommended Posts

Dacă se aprind led-urile de la butonul 1 si 3 înseamnă f10, eroare de presostat - presostat pe plin si gol in același timp, sau nici una dintre ele.Dacă ai schimbat placa si merge înseamnă ca defectul e pe placa! partea care comunica cu presostatul, rezistenta de încălzire. Sa vad dacă reușesc sa găsesc schema electrică a mașinii.

Link to comment
Share on other sites

Atunci fa ce spunea "james" . Verifica pe placa traseele ce duc spre termostat. Uita-te pe link-ul asta: viewtopic.php?f=51&t=152124 Acolo am pus o poza cu schema electrica a unei masini Indesit .... Uita-te la ce mufa este conectat presostatul si cauta in zona accea. Pe placa trebuie sa mergi din aproape in aproape pt ca schema placii nu o gasesti. Placile de la Indesit sunt la fel, doar ca sunt echipate diferit functie de model.

Link to comment
Share on other sites

Aveam tot felul de erori cu acelasi model , am schimbat C-urile , rescris memoria , pana mi-a zis mesteru' de la atelierul din colt... "verifica periile la motor" . Verifica si periile la motor , vezi curata cu alcool decaneleaza , si eventual schimba-le daca-s prea scurte . Cu atentie sa tii minte cum veneau unghiurile de tocire si sa gliseze bine , aproape lejer.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines