Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cumptor cu microunde model vortex


wiley_boss88

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Verifica continuitatile traseelor, ca asta e cel mai prost sistem de tastatura (cel mai ieftin pentru producator) si se intampla sa se intrerupa traseele frecvent.Daca gesesti intreruperi, se pot remedia cu pasta conductiva sau in cel mai rau caz cu un fir de cupru cositorit pus peste capetele traseului intrerupt si deasupra scoci apasat bine (am reparat asa unele tastaturi)

Link spre comentariu

Asa am remediat problema cu un fir de cupru cositorit pus peste capetele traseului intrerupt si deasupra scoci apasat bine si merge tastatura perfect

Acum am o alta problema microundele im fac artifici in interior mentionex ca eu nu am avut acea folie care trebuia pusa in interiorul cuptorului la microunde ,dar a functionat asa cativa ani fara ea ,uitati cum arata..

http://imgur.com/AMSXmKB

http://imgur.com/tV6kdgv

 

http://imgur.com/nqTXZyN

http://imgur.com/pZKaLp6

Link spre comentariu

Trebuie neaparat pusa acolo fereastra de mica, altfel vei distruge magnetronul prin descarcare in ghidul de unda din cauza aburului. In cel mai rau caz, pune in loc provizoriu o bucata de plastic taiata dintr-un pet transparent.Dar din cate vad magnetronul tau e cam dus.Am mica daca te intereseaza, si vre-o doua magnetroane bune.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări