Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest regele_mar

Wharfedale Pro MP 2800

Recommended Posts

Guest regele_mar

Buna seara.Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie, rog un domn moderator sa mute postul. Ce parere aveti despre acest amplificator Wharfedale Pro MP2800? Cat ar costa la mana a doua? se renteaza sa il cumpar? Daca are cineva si l-a testat sa spuna aici cum lucreaza. Multumesc.

post-64212-139829714904_thumb.jpg

post-64212-13982971493_thumb.jpg

post-64212-139829714952_thumb.jpg

post-64212-139829714987_thumb.jpg

post-64212-139829715028_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Am editat titlul, data viitoare mai multa atentie la ce titlu pui la subiecte, regulamentul impune unul scurt si la obiect, si nu unul evaziv asa cum pusesei tu.

 

Acuma tocmai faceam o scurta documentare despre acest amplificator si ca punct de referinta pentru altii ( spun pentru altii pentru ca ma indoiesc ca tu sa ai nevoie cu adevarat de info despre el, o sa ma explic imediat si de ce ) atasez link catre manualul Wharfedale Pro MP 2800 - CLICK, personal puterea mi se pare putin umflata dar e doar parerea mea.

 

Sa explic afirmatia din paranteza, tot cautand informatii despre el am gasit un anunt publicat pe un anume site de comercializare, de catre un anume Marius din Dragasani, uitandu-ma la tine la profil localitatea coincide, pozele publicate acolo sunt indetice cu cele de aici postate de tine... NU cred in coincidente si de aceea ceea ce vreau sa spun este ca din punctul meu de vedere doresti doar sa-ti faci reclama la produs, si nu sa cauti informatii despre acest produs, lucru pe care nu-l voi permite, totusi avand in vedere ca momentan postarea ta nu constituie inca reclama voi permite continuarea discutiilor.

 

PS: Pret produs nou am observat undeva peste 3700 lei; pret gasit produs folosit 2100 lei.

Link to comment
Share on other sites

Guest regele_mar

D-le Marian,va multumesc pentru link-ul catre manual si cum spuneati despre acel Marius din Dragasani: da,eu sunt acela care vinde amplificatorul pe acel site de comercializare,DAR: propietarul acelui amplificator este un bun prieten din copilarie care l-a adus din Italia luat dintr-o mega discoteca si eu DOAR am publicat anuntul.Intre timp el avand nevoie de bani mi-a facut o oferta de nerefuzat si tinand cont ca nu este reparat vre-odata si functionand perfect fara probleme in aceea discoteca ma gandeam sa il iau pentru mine si in functie de ce pareri pozitive sau negative primesc aici il tin pentru mine sau il vand mai departe.Acum a-ti inteles "afacerea"?Nu doresc nici un fel de reclama sau publicitate ca de cand am publicat anuntul am tot felul de propuneri,combinatii si diferite preturi ! aproape zilnic sunt sunat de cate minim doua persoane care mi se adreseaza: "de ce domne asa ieftin ?" !Deci info despre acest amplificator chiar am nevoie ca sa stiu ce sa fac ! Stima.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines