Guest Mrrrr Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Buna ziua,Imi pare rau daca am postat in sectiunea gresita acest topic, insa nu am stiut unde sa-l pun. As dori daca poate cineva sa-mi dea niste instructiuni proprii de securitate si sanatate in munca pentru reparatii electronice la CNC-uri industriale (strunguri, freze, masini de alezat si frezat tip BOHRWERK, masini de debitat cu plasma/oxigaz cu CNC, masini de debitat laser, roboti de sudura), sau macar niste surse si resurse pentru a putea intocmi instructiunile proprii de SSM necesare atelierului de reparatii electronice.As avea nevoie de prevederi generale in ce priveste lucrul cu circuitele electronice si masuri de securitate si sanatate. Inteleg ca pot gasi toate acestea in cartile tehnice ale masinilor, insa acolo ar fi instructiuni specifice, pe cand mie mi-ar trebui instructiuni generale privind lucrul la circuitele electronice ale instalatiilor cu comanda numerica.Va multumesc anticipat pentru orice raspuns pe aceasta tema.Cu stima. Link to comment
Recommended Posts