Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Receiver Onkyo mort dupa update firmware


Vizitator usero

Postări Recomandate

Buna,Am un receiver Onkyo TX-NR 609, in timpul operatiunii de update firmware s-a luat curentul.Acum pe TV apare doar sigla ONKYO, nu merge mai departe.Interesant ca se poate asculta muzica de pe USB, amplificata in boxe.Am incercat factory reset dipa ce am lasat aparatul cateva zile fara curent dar nu a mers.Am incercat update de firmware din nou insa operatiune se dace doar din interfata TV.Pe displayul receiverului apare stickul USB cu numele insa asteapta muzica, nu fisierele firmware, deci nu face nimic...Ma poate ajuta cineva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator usero

Nu aveam cum sa fac update prin network daca nu reuseam sa ajung la meniul de update firmware, Tv-out fiind nefunctionand.Dar problema s-a rezolvat altfel:Am reusit sa fac update fara TVout, combinatia de pe remote "receiver/setup" aduce meniul pe disply-ul aparatului. De acolo am navigat usor la sectiunea update si am reusit sa reinstalez firmware-ul.Ajutorul l-am primit de pe avsforum.PS: (ca sa vedeti incompetenta unora) Am facut ticket la Onkyo Europe, cei de la Customer Suport mi-au zis ca e posibil sa fie "permanently damaged". Bine ca nu i-am ascultat.Era cat pe ce sa apelez la un "prieten" de aici care s-a oferit ironic sa-l transforme in amplif audio stereo.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări