tiby_1981 Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Buna seara.Rog un raspuns de la colegii mai experimentati..In caz ca gasti acest integrat defect cu ce scule il extrageti de pe placa?Merge cu o statie de aer cald?Cu tresa si pistol am incercat insa fara prea mari rezultate.Va multumesc anticipat Link to comment
bobo Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 statia cu vacuum cred ca este singura varianta fara a deteriora cablajul si fara prea mult efort. Link to comment
Gabriel_S Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 eu il scot cu letcon de 48w si o pompa de fludor simpla, dar trebuie sa combinati aliajul de lipit de pe placa cu fludor...succes! Link to comment
iuliantv Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Buna seara.Rog un raspuns de la colegii mai experimentati..In caz ca gasti acest integrat defect cu ce scule il extrageti de pe placa?Merge cu o statie de aer cald?Cu tresa si pistol am incercat insa fara prea mari rezultate.Va multumesc anticipatsau cu un ac de seringa cu varful retezat,aceasta medoda o foloseam in vremurile cand o pompa nu se gasea sau era foarte scumpa.la trafuri linii foloseam ac de perfuzie,se incalzeste piciorusul ce trebuie deslipit se introduce acul de seriga si se invarteste scurt stanga dreapta pana iese pe partea cealalta sau este vizibil eliberat piciorul respectiv,dar cred ca metoda amestecarii cositorului si pompa de fludor ,e m ai rapida si cu succes Link to comment
firghel Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Salut eu l-am extras in 15 secunde pe o baie de cositor ! Link to comment
Recommended Posts