Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

reparatie mixer braun

Guest nicoste

Recommended Posts

Guest nicoste

Buna baiet! am si eu o problema care ma depaseste : nu pot desface mixerul Braun sa vad de ce nu functioneaza. Daca stie cineva il rog frumos sa ma ajute modelul este Braun tip 4193.Va multumesc

• Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• validae

1

Top Posters In This Topic

Aceste mixere sunt concepute sa nu poata fi deschise dupa montare (nereparabile). Totusi, noi (romanii) nu ne lasam descurajati de hotii de capitalisti si gasim metode pana la urma :rade:

Vezi ca sub eticheta care marcheaza vitezele de lucru sunt niste clipsuri ascunse.Daca indepartezi acea eticheta, vei putea apasa cu atentie clipsurile si desface capacele. Daca ai reusit cumva sa desfaci carcasa fara s-o rupi (cap improbabil) vezi ca motorul are undeva pe una din bobinele statorului prinsa o siguranta termofuzibila, ca cele aflate prin unele transformatoare. Aceea trebuie suntata, dupa ce te asiguri ca motorul e in regula (perii bune, bobinaj intact, rulmenti/bucse in regula).

Am demontat si eu o data un astfel de mixer, foarte greu, cred ca mi-a luat o jumatate de zi :sparge:

Daca te ajuta, uita-te si pe aici http://www.fixya.com/support/t561016-br ... motor_part