Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

PHILIPS sasiu TE1.1E AA memoreaza posturile in sens invers

casiu

Recommended Posts

Tv -ul functioneaza perfect dar cand il pun sa caute posturile in mod automat, tot ce gaseste memoreaza in sens invers, adica de la 99 catre 0 si nu invers, cum ar fi normal de la 1 la 99. Se poate remedia ceva?

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iuliantv

3

• dan cod

3

• ionel sm

3

• casiu

1

Top Posters In This Topic

Tv -ul functioneaza perfect dar cand il pun sa caute posturile in mod automat, tot ce gaseste memoreaza in sens invers, adica de la 99 catre 0 si nu invers, cum ar fi normal de la 1 la 99. Se poate remedia ceva?

o prostie parererea mea,este normal sa faca asta,nu este un defect,e una din problemele mari ce m a enerveaza la philips,a m intalnit-o si la un grundig cuc7300 parca,e bun totusi ca o face,pute-ti muta cum dori-ti posturile dupa ce le memoreaza :sparge: :speriat
  • 10 months later...

Am urmatoarea problema la acest tv: am imagine numai daca reglez Ug2 intre 330-370v.Daca este sub 330v se intuneca ecranul,cand depasesc 380v intra tv in st-by.Daca masor g2 se intunca ecranul.Acum am imagine care dispare(trece pe negru)timp de o secunda dupa care apare imaginea si tot asa pulseaza continu.Ce pot sa-i fac? Sa fie tubul defect?

ieri am facut 2 philips cu chassis pt90 junior,amandoua aceasi buba,traf cu descarcari si imaginea care apare si dispare,amandoua tub lituania,ca si al dv cred,am bagat aparatul de regenerat pe ele,rosu si albastru au facut ca de 4iulie,pe cand verdele la ambele nimic nici o scanteie,dar dupa regenerat problema a disparut,imagine acceptabila spre foarte buna,am accesat meniul service cu tastele telecomanda 065296 i+ si am redus ,,protectia,, CL 08 LA CL 00,daca nu este aparat de regenerat strapati rezistenta inseriata cu filamentul,si daca imaginea se mentine faceti si dv setarea in service menu dupa care eliberati strapul de pe rezistenta,daca nici cu strap imaginea nu se mentine dati 2-3 spire dupa miezul trafului de linii si dati filament separat si intrati in menu service..................success