Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

modificare DVD

eduard07

Recommended Posts

As vrea sa stiu daca se poate modifica ceva la schema acestui dvd pt a obtine semnal analogic pe iesirele circuitului ic303 pe pinul 37,38,42,43.....In documentatie este figurat si posibilitatea de montare etaj final pe placa.Eu detin modelul care necesita amplificator extern si as vrea daca e posibil sa-l transform si sa-i montez un etaj final intern.Am probat cu o casca pe iesirele circuitului si pe pinul 37 si 38 exista semnal dar nu este influientat de reglajul din potentiometru ,pe pinul 42 si 43 nu exista semnal.Am incercat sa fac modificarile dupa cum arata in schema eliminand acele componente care erau specificate ca fiind pt amplificator extern dar fara nici un rezultat.Circuitul SAF 7741 este acum cred pe variant de lucru CAN sau digital :jytuiyu (daca gresesc va rog sa nu ma criticati) este legat de soft sau ar trebui facute ceva modificari pe schema ......Atasez schema dvd si ceva poze

DOCUMENT SCHEMA http://www.megafileupload.com/en/file/4 ... 4-pdf.html Pagina 41

Posted Image

Placa cu etaj final Posted Image

Posted Image

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• eduard07

2

• validae

1

• BUGHIU