Guest dandy123 Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 bun gasit tuturor.sunt nou pe acest forum si as dori sa ma ajutati cu un sfat.detin un tuner Fisher Studio Standard vintage.Receptioneaza ff bine insa cele doua becuri de la scala si martor de receptie stereo sunt arse .Rugamintea mea este sa-mi spunei daca se pot schimba fara probleme,unde le pot gasi si de cati wati sunt si daca pot gasi si echivalentul lor.va multumesc. Link to comment
zal Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Depinde de tensiunea de acolo, cel puţin la scală becurile sînt legate direct la un secundar de 6V ptr cele de 6,3V/0,3A; de 6,5V ptr cele de 7V; etc. Mai există unele japoneze de 8V, fie miniatură, fie tubulare, ca siguranţele. Ptr cel de la indicatorul stereo se folosea de obicei unul de 12V/20-25mA miniatură. În general se poate înlocui cu un led + o rez corespunzătoare. Link to comment
Guest dandy123 Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 va multumesc pt informatii.imi sunt f utile.cu stima. Link to comment
Recommended Posts