dynky Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Băieţi,dacă poate cineva să mă ajute cu schema acestui Palladium cu diagonală mică,37 cm,model T-839GRZ-TXI.Este echipat cu uP CTV 322S şi jungla TA 8659AN. Alimentarea este cu 4 tranzistoare.(3+1)Pe şasiu este un singur înscris :G01-A3140-00.Vă mulţumesc. Link to comment
dan-a2 Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Asta se potriveste ?? http://elektrotanya.com/clatronic_ctv24 ... nload.html Link to comment
dynky Posted November 20, 2013 Author Share Posted November 20, 2013 Îmi pare rău,nu este schema căutată,pentru că la cea primită, tranzistorul de st-by ce primeşte comanda din pin 41 al CTV322S este notat cu Q401,iar pe şasiul meu este Q405,plus o altă configuraţie ce nu apare în schema primită.Nu se deschide tr. BUT11 şi după el nu am U1 ,pentru că tranzistorul dinaintea lui nu primeşte comanda pentru a-l deschide.Nu am ideie de ce. uP este alimentat, dar s-ar putea să nu fie bun şi n-am comandă de st-by.Tranzistoarele le-am verificat,rezistenţe,diode... Nu am tensiune pe bara de 12V .Stailizatorul de 12 v ar trebui să primească la intrare o tensiune recuperată din pin 2 al trafo linii. Link to comment
Recommended Posts