Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum sa fac bani?


Guest RubenFerol
 Share

Recommended Posts

Guest RubenFerol

Promoter, reprezentant avon parca nu mai suna asa de bine ca acum cativa ani. Sunt inginer electronist, deci ma gandeam sa fac ceva in domeniu. Interesanta afacerea cu saltele dar acum parca nu mai e sezonul, iar operatia mea e in aprilie, deci ar cam trebui sa strang pana atunci.Incerc sa evit imprumutul la banca pe cat pot, barem sa am pt ce trai dupa :))Ma uitam dupa cateva scheme de decoratiuni de craciun cu leduri. Poate imi puteti da cateva sugestii, chiar sa dezvoltam subiectul.

Link to comment
Share on other sites

Astea cu decoratiunile de craciun/sarbatori se vand ca painea calda.Desi am vreo 10-15 instalatii daca vad una mai "bengoasa" ca a mea fac rost de "buget" si o cumpar.Daca vreti sa construiti instalatii de lumini pentru brad (pentru brad ar fi cel mai bine) v-as sugera ceva cu microcontroller (un pic sau ceva) si trei culori de leduri (rosu,albastru si verde).Idee ar fi ca "jocul" de lumini sa fie cat mai "customizabil" sa poata persoana sa il seteze cum vrea ea,DAR sa si aiba jocuri de lumini stocate in memorie eventual intr-un eeprom.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest smartapp_ro

depinde ce stii sa faci. am un vecin care a facut saltele de plaje pentru sezlonguri, si a facut 40 000 ron intr-o luna, ce e drept a bagat tare la cusut, a dormit cate 2 ore pe noapte

Asta chiar e o idee buna pentru cei care au stuf in jurul lor, si timp liber sa-l "asambleze" in diverse produse. Totul tine de inventivitate!
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Mai in gluma,mai in serios cred ca "parcagiu""(tine rezervat locul de parcare" este una RENTABILA :da ! Desigur,va refereati la altceva,dar trebuie cautat ceva de "nisa"",unde nu ai multa concurenta....Desigur,o idee noua...poate fi aur curat! :qetrwe  I-ti recomand sa citesti cartea lui Marius Ghenea "Cum sa devii antreprenor de succes! Daca ai urmarit emisiunea "Arena Leilor",ok daca nu cauta pe net.,Gasesti detalii despre Arena Leilor si cei prezenti acolo...Bafta!Cu o idee(buna,exclus free-energy...) poate vei avea noroc... :nas:Printre ei sunt si tipi care chiar se pricep la ce fac,asa ca nu incerca cu You Tube!! :limb:  :rade:

Edited by morocanosul
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines