Guevara Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Am data din intamplare peste o jucarie care se numeste FEZ PANDA. Este o placa de dezvoltare care are la baza un ARM 32-Bit 72 Mhz. Partea draguta sau chiar foarte draguta este ca foloseste ca mediu de programare .NET Micro Framework. Acum intrebarea este:Mai foloseste cineva .NET Micro Framework ? Ce parere aveti despre platforma?MUltumesc. Link to comment
godFather89 Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Am folosit eu. Am 2 module EMX si un FEZ Cerberus.Asa, de joaca, invatat sau pentru aplicatii simple, e ok. E foarte simplu de dezvoltat/debuguit/emulat, etc.Pentru chestii complicate, performanta lasa mult de dorit. Poate FEZ Hydra se misca ceva mai bine dar in rest, nu merita. Tot C/C++ (chiar ASM) e baza.Stiu ca exista RLP, RLPLite si alt hack-uri sa rulezi cod nativ, dar la un moment dat devin doar o piedica. Link to comment
Guevara Posted November 22, 2013 Author Share Posted November 22, 2013 OK. Multumesc frumos. Link to comment
Recommended Posts