gerbil Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Un prieten a comandat un e-book Trekstor 3.0. Se pare ca nu a avut incarcator in cutie (m-am uitat pe net si sunt foarte putine modele de e-book care vin cu incarcator, am vazut unul si la 900 lei care nu avea incarcator). Este totusi destul de prost sa depinzi doar de pc pt a il incarca. Are un telefon Samsung, si eu am unul Xperia Arc care au exact aceeasi mufa, microusb. Ar merge folosit un incarcator de la acestea? Din cate vad eu au tot 5V doar amperajul cred ca este mult mai mare decat cel de la USB. Vreau sa fiu sigur ca merge sa nu cumva sa ia foc e-bookul . Link to comment
pop_ady44 Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 nu prea cred ca ai de unde trage un curent mai mare din usb decat din incarcatorul de telefon Link to comment
gerbil Posted November 15, 2013 Author Share Posted November 15, 2013 Deci merge sau nu cu un incarcator de telefon? Nu este aparatul meu, nu vreau sa i se arda cumva ebookul, daca era al meu ma riscam. Link to comment
pop_ady44 Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 io asa zic ca merge garantat Link to comment
gerbil Posted November 16, 2013 Author Share Posted November 16, 2013 Ok mersi o sa incerc. Link to comment
Recommended Posts