Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

combina muzicala adyson

Recommended Posts

salut, va rog daca are cineva sa-mi dea o schema la combina muzicala adyson, pentru ca am o problema cu alimentarea la motorasul care invarte cd-ul si se incinge un tranzistor, primesc orice sfat sau informatie.

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• validae

3

• florynyk

3

Top Posters In This Topic

Nu ai sanse sa gasesti asa ceva, in prima instanta schimba motorasul de antrenare CD cu unul identic recuperat eventual de la alt mecanism.Am mai gasit motorase defecte, fiind cu colector si perii, sunt supuse uzurii in timp.

Nu ai sanse sa gasesti asa ceva, in prima instanta schimba motorasul de antrenare CD cu unul identic recuperat eventual de la alt mecanism.Am mai gasit motorase defecte, fiind cu colector si perii, sunt supuse uzurii in timp.

motorasul e bun ca l-am probat , problema e ca motorasul primeste curent doar impulsuri(4v-0v;4v-0v;....)si se incinge tranzistorul .

Pai asa se comanda motorul la prima citire a discului, problema cred ca este ca nu focalizeaza corect si de aceea face asa.Ai incercat sa stergi lentila de focalizare cu alcool ?

Pai asa se comanda motorul la prima citire a discului, problema cred ca este ca nu focalizeaza corect si de aceea face asa.Ai incercat sa stergi lentila de focalizare cu alcool ?

Are doua motorase unul pentru citire ala merge bine pentru ca citeste discul si e ok iar celalalt care invarte cd-ul pleaca la inceput 2 sec la turatia normala pe urma scade treptat pana se opreste cd de tot in circa 20-30 sec. in cele doua sec cand pleaca normal canta, in concluzie citirea se face bine zic eu.