ASZ12 Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 salut!nu stiu de ce pc-ul se ''misca'' foarte,foarte greu,l-am instalat acum cateva zile(windowsXP), ca urmare a coruperii HDD-ului.Desi este mai vechi nu am avut nici o problema pana acum,nu am instalat pe el decat bs-player,abode,winap,yahoo,chrom,se misca greu chiar de cand il deschid,buteaza foarte greu, daca deschid yahoo imi ia o gramada de timp,la fel si cu google,de asemenea dupa butare cand apare pe display ''welcome'' dureaza foarte mult pana imi apare dekstop-ul, banuiesc ca este din setari dar...multumesc ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wally_gatter Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 "coruperii" hardului? asta ce vrea sa insemne? logic gandind , daca ai schimbat hard diskul si are eceleasi simptome... e de vina cablul.. da mai multe detalii.. ce HDD era initial , ce HDD ai pus acuma si interfata (ATA /PATA /SATA) .. schimba cablul si vezi daca simptomele persista.. Un test cu HD Tune ar face lumina , sa vedem viteza de acces a discului si latenta de accesare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASZ12 Posted November 14, 2013 Author Share Posted November 14, 2013 hardul este bun,dar a trebuit sa-l formatez pe alt calculator deoarece nu mai puteam sa instalez windowsul,si nu mai puteam sa-mi recuperez datele dupa el(de aceea am dedus ca sa corupt),dar acum este ok,insa se misca cum am mai spus foarte greu.Am mai patit odata de se misca asa greu dar a fost de la antivirus,a trebuit sa instalez altul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Cum functiona calculatorul ,ca viteza,inainte de formatare?Parerea mea este ca trebuia formatat pe calculatorul pe care functioneaza normal (formatat dupa recuperarea datelor ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASZ12 Posted November 14, 2013 Author Share Posted November 14, 2013 deci,hardul a fost formatat o data pe alt PC-u(unde mi-am recuperat toate datele),iar dupa aceea l-am formatat pe PC-ul meu,iar inainte de instalare se misca mult mai repede de aceea cred ca este din setari dar nu le stiu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts