Guest sandu_c2004 Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Salutare sunt nou pe acest forum si va rog sa ma ajutati si pe mine .Am un Sony CD6000 generation 1 si am mufele de alimentare dar nu stiu cum sa-l conectez adica semnificatia fiecarui fir nu o stiu.In afara de Negru/maro(+)Negru/albastru Negru/verde(--)care sunt alimentarile habar nu am de restul firelor.Cele pentru difuzoare sunt inconfundabile,dar nu stiu care este cel sau cele pentru iluminat si la ce le cuplez +sau - ca tare ciudat este acest RadioCD .Multumesc anticipat. Link to comment
dan cod Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Pune o poza in care sa se vada mufa si firele si te ajutam. Link to comment
Guest gangea Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 cred ca aste te va ajuta.de unde provine si pe ce masina vrei sa il montezi? Link to comment
Guest sandu_c2004 Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Multumesc mult de ajutor cu poza cu specificatiile de rigoare.Da asta este.Este al unui prieten care a cumparat masina cu "RAIA" asta sony(un microbuz),a functionat ceva timp dar s-au stins toate luminitele inclusiv afisajul.Sigur s-a mai rup un fir ceva sau nu mai face contact,oricum multumesc Link to comment
Recommended Posts