Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

blaca baza

Guest stefan01

Recommended Posts

Guest stefan01

salut am si eu o problema ..am cumparat o placa video noua de 2 zile o am si cand dau sa ma joc se blocheaza tot calculatoru....pe onboard merge sa ma joc

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MifTy

1

• andreivlad1999

1

Top Posters In This Topic

Verifica daca ai instalat-o corect in slot, instaleaza ultima varianta de driver. Vezi daca nu cumva placa mai are nevoie si de alimentare suplimentara. Daca are nevoie atunci conecteaz-o.Incearca sa pui o sursa mai puternica pe calculator. S-ar putea ca placa ta noua sa consume suficient de mult cat sa depaseasca alaturi de celealte componente puterea pe care ti-o da sursa. S-ar mai putea sa fie probleme de compatibilitate intre placa video si placa de baza. Testeaza placa de baza pe alt computer ca sa vezi daca nu are probleme.

• 2 weeks later...

1. ce marcă și model de placă video nouă ai?2. ce putere marcată are sursa?3. ce marcă și model de placă de bază ai?placa de bază e și ea importantă: unele combinații pv/mobo deși sunt compatibile pe hârtie, nu se înțeleg bine împreună!dacă asta e problema și ai baftă, există un update de bios pentru placa ta de bază care rezolvă treaba.