Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect de alimentare

ignaemil

Recommended Posts

domnilor va saluta emil va rog daca este posibil o schema electronica a tv kokusai model 54tcb065tx' si ceva echivalente pentru tz but11 afi [se poate masura cu un aparat de masura obisnuit]va multumesc anticipat cu stima emil :101

• Replies 30
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ignaemil

15

• dan-a2

5

• dan cod

4

• Nykky1976

3

domle leoncris nu pot sa accesez[sau nu stiu] schema ce ati trimiso va rog frumos mai explicit si ceva echivalenti pentru tz but11 care pot sa le recuperez din tv cu stima emil

multam fain domnul dan cod am si bu 508 si bd243cu c inca ceva te rog domnul dan o schema pentru tv thomas ca nu inteleg ce mia trimis domnul leoncris cu respect emil.

Presupun ca tz . BUT face parte din comutatorul electronic din standby , pana sa montezi altul ,rezolva intai sursa > schimba cei doi electrolitici din primar ( parca 10uf si 47uf ) > cupleaza becul in locul finalului linii ,si vezi ca tensiunile debitate sa fie o.k. Schema o gasesti pe net !! >> succes !!

multumesc frumos domnilor dan cod si dan a2 .se vede de la o posta ca vreti sa dati o mina de ajutor si sa intelegeti un pensionar care sa descurcat cu tv pe tuburi electronice si cu tz acuma este un pic mai greu si fara documentatie noroc cu dumneavoastra ca suteti oameni seriosi cu stima si respect emil

da domnule dan-a2 am schimbat electrolitici am scos tz final linii pe q504 care este un d 1710 am pus pe colector baza un bec si as vrea sa stiu care sint tensiunile dupa cheoper.cu stima emil

domnilor vasi mai ruga ceva idei cu tv thomas am scos tz am pus un bec intre colector emitor si nici un rezultat becul nu se stinge nici nu slabeste pe c605 am 350vcu stima emil.dupa cheoper nu am nici o tensiune.

pai domnule draga nu intre C-E la tranzistorul D1710 ca acela este final sursa si acolo este normal 300Vcc dumneavoastra schimbati c-uri din primar 10 si 47 mf si montati becul in secundar dupa redresare si inainte de comutatorul cu BUT11 acolo trebuie sa aveti tensiune in STBY pina la maxim 125V nu mai mult