Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizare Difuzor (Carcasa meloman 30cm)


Guest tomapaul
 Share

Recommended Posts

Guest tomapaul

Buna ziua, Intodeauna am avut o slabiciune pentru electronica.Mi-a placut sa fac tot felul de montaje. Dar cel mai mult mi-au placut difuzoarele. Pana sa ma casatoresc si sa imi petrec timpul cu familia reconditionam difuzoare. Cu catva ani in urma am realizat integral un difuzor si aveam de gand sa postez toti pasi aici pe forum. Ieri am gasit pozele facute atunci si m-am gandit ca niciodata nu e prea tarziu.Poate uni se pot inspira din munca mea.Difuzorul l-am realizat pe o carcasa de meloman de 30cm. Magnetii au fost cumparati(diam 25cm grosime 20cm) carcasa recuperate iar restul au fost realizate manual. Defapt erau 2 difuzoare in plan dar numai unul l-am terminat (merge si azi f f bine) la al doilea am lipit doar magnetul cu piesele polare si l-am montat pe carcasa si nu i-am mai facut nimic. E pus bine in debara poate il voi termina si acela.O zi buna.

Realizare difuzor_1.pdf

Realizare difuzor_2.pdf

Realizare difuzor_3.pdf

Realizare difuzor_4.pdf

Realizare difuzor_5.pdf

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Acestea sunt toate pozele

Foarte frumos, am si eu o inventie care o sa rupa targul ..este mai veche si la repezeala ..am vrut sa vad ce iese dintr-un difuzor de 13 cm prins de un lighean de 30cm ..fi atent aici arta!!! :ras: :bataie http://www.youtube.com/watch?v=UP_J6WotjOY .Trebuia sa bag putere mai multa in aceasta chestie ..datorita garniturii din smirghel dur....dar sa nu i-mi creada urechile ce bas putea sa scoata prostia asta ....bine acum nu va ganditi ca era ca la concert..dar pentru un carton de la hartie igienica si o coperta de carte nu mi-a venit sa cred. :nebunrau:
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines